Mobiele surveillance en alarmopvolging 

Met meer dan 1500 aansluitingen en meer dan 6 surveillance auto’s is SAFENED de markleider op het gebied van mobiele surveillance en opvolging in de regio Midden-Limburg. Onze dienst is het sterkst vertegenwoordigd in regio Roermond.

De surveillancedienst van SAFENED is al ruim 20 jaar duidelijk zichtbaar en herkenbaar, wij zorgen met onze surveillancedienst voor een zichtbare aanwezigheid in en rond risico objecten en in collectieve surveillancegebieden.

Mobiele Surveillance kan op contract of op adhoc basis worden uitgevoerd. Surveillanceronden kunnen 24 uur per dag worden aangevraagd via onze meldkamer. Wij werken voor zakelijke en particuliere klanten.

Branchespecialist:

  • Dienstuitvoering conform instructie;

  • Snelle actie bij constatering calamiteiten;

  • Surveillance voor zakelijke klanten;

  • Surveillance voor Particuliere Klanten.

Pakket 1 (Basis):

Een surveillant maakt 1x per etmaal een externe ronde rondom het pand. Tijdens de ronde controleert de surveillant het pand op calamiteiten en op aanwezigheid van afwezigheidstrucjes (zoals takjes / papiertjes tegen / tussen de deuren etc.). Eventuele uitstekende post duwt de surveillant door.

Pakket 2 (Lux):

Een surveillant maakt 2x per etmaal een externe ronde rondom het pand. Tijdens de ronden controleert de surveillant het pand op calamiteiten en op aanwezigheid van afwezigheidstrucjes (zoals takjes / papiertjes tegen / tussen de deuren etc.). Eventuele uitstekende post duwt de surveillant door.

Pakket 3 (Excellent):

Een surveillant maakt 3x per etmaal een externe ronde rondom het pand. Tijdens de ronden controleert de surveillant het pand op calamiteiten en op aanwezigheid van afwezigheidstrucjes (zoals takjes / papiertjes tegen / tussen de deuren etc.). De surveillant haalt tijdens de ronde(n) de post uit de brievenbus en legt deze uit zicht. Indien gewenst kan de surveillant ook verlichting aan en uit doen.

Natuurlijk is maatwerk, zoals het aanvragen van surveillance voor een dag(deel) ook mogelijk. Wij maken graag een passende offerte.
Vul het offerteformulier op deze pagina in of bel voor een vrijblijvende offerte 088-6070700.

Word jij
onze nieuwe collega?

Een familiebedrijf dat opvalt als het om beveiligen gaat. Waar anderen links gaan, gaan wij al jaren niet rechts, maar gewoon onze eigen weg. Een weg die volledig is afgestemd op onze medewerker. Volledig transparant. Hoe we dat doen? Door altijd onszelf te blijven en onze medewerkers de aandacht te geven die zij verdienen.

Klaar om deel uit te maken van SAFENED?