SAFENED

Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED - Proactive gastvrije beveiliging

Veiligheidsdienst Noord-Brabant sluit aan bij SAFENED Group

Helmond, 1 januari 2013,

Veiligheidsdienst Noord-Brabant sluit aan bij SAFENED Group. Veiligheidsdienst Noord-Brabant blijft zelfstandig opereren en zal gebruik gaan maken van de gezamenlijk back office faciliteiten. SAFENED heeft een beveiliging- en opleidingsbedrijf met vestigingen in Helmond en Purmerend. Door de samenwerking tussen beide bedrijven ontstaat een organisatie met 120 medewerkers die actief zijn in Noord- en Zuid Holland, Brabant, Utrecht en Gelderland.

Veiligheidsdienst Noord-Brabant is opgericht in 1992 en heeft zich gespecialiseerd in de beveiliging van onderwijs, logistieke omgevingen en zorginstellingen. Gerard Stupers heeft na 20 jaren de dagelijkse verantwoordelijkheid overgedragen aan de directie van SAFENED en zal actief blijven als commercieel directeur in de nieuwe organisatie.

“Wij zijn zeer verheugd om VNB te mogen verwelkomen binnen onze groep. Met deze transactie versterken wij onze positie in Noord Brabant. We gaan het beste van beide bedrijven samenvoegen voor de verdere groei van onze organisaties. Hiermee bedoelen wij groei in kennis, kwaliteit en volume”, aldus een enthousiaste Paul van Anrooij, namens SAFENED Group BV.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?


Plaats een reactie:

Naam:
Emailadres:
Bericht:
* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.