SAFENED

Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED - Proactive gastvrije beveiliging

Tevredenheid staat op nummer één.

Omdat SAFENED altijd benieuwd is naar de mening en ervaring van onze partners, laten we hen aan het woord en kun jij lezen hoe zij de samenwerking met ons ervaren. Het eerste interview is afgenomen met Von Glorius, werkzaam bij Schenker Logistics Nederland en al vele jaren trouwe partner van SAFENED. In het interview vertelt hij waarom hij voor SAFENED kiest en of hij tevreden is met de door ons geleverde diensten.

 

“Bij welk bedrijf bent u werkzaam?”

“Ik ben werkzaam bij Schenker Logistics Nederland. Wij ondersteunen industrie en handel in de mondiale uitwisseling van goederen door middel van landtransport, wereldwijze lucht- en zeevracht, contractlogistiek en supply chain management.”

 

“Hoe lang maakt u al gebruik van de diensten van SAFENED?”

“Wij maken al elf à twaalf jaar gebruik van de diensten van SAFENED. Zij zijn bij ons begonnen, simpelweg met het opschrijven van kentekens bij de slagboom van in- en uitkomend verkeer. Sindsdien is SAFENED met ons meegegroeid en veranderd naar het systeem dat wij nu hanteren: een geautomatiseerd transportregistratiesysteem.”

 

“Hoe tevreden bent u over de geleverde diensten van SAFENED?”

“Ik ben erg tevreden met de geleverde diensten van SAFENED. Ze zijn met ons meegegroeid en begrijpen onze bedrijfscultuur. SAFENED weet wat wij bedoelen en willen bereiken. Dat is erg fijn.”

 

“Waarom kiest u voor SAFENED?”

“Schenker Logistics Nederland kiest voor SAFENED om een aantal redenen. Ten eerste vinden wij de prijs-kwaliteitverhouding erg prettig. Ook is in de loop der jaren gebleken dat SAFENED erg flexibel is en werkt met korte communicatielijnen. SAFENED zorgt voor een goed relatiebeheer. Ik heb het idee dat wij geen nummer zijn, maar een klant met een naam. Door de persoonlijke benadering en het persoonlijke contact met SAFENED ervaren wij de samenwerking als positief.”

 

“Wat is het hoogtepunt dat u heeft meegemaakt in de periode waarin u gebruik maakt van de diensten van SAFENED?”

Het is moeilijk om één hoogtepunt te benoemen. Elke dag en elke dienst is anders. Standaard werkzaamheden maar wisselende omstandigheden waarbij het professioneel en ad hoc handelen van de SAFENED medewerker van pas komt. Ik denk dat iedere SAFENED medewerker wel iets heeft meegemaakt wat hem of haar is bijgebleven. Enige tijd geleden wisten zij een insluiper te betrappen. Nadat deze persoon door SAFENED was gedetecteerd en aangehouden, is deze persoon overgedragen aan de Politie. Een ander hoogtepunt is het jaarlijks terugkerende Truck Tour Tilburg. Een evenement waarbij aan ruim 250 mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking plus een begeleider een onvergetelijke rit in een vrachtauto aangeboden wordt. Aan dit evenement doen evenzoveel chauffeurs met hun vrachtwagens mee en rijden er meer dan honderd motoren mee. Van oudsher is Schenker Logistics Nederland een van de bedrijven hier op het industrieterrein die hiervoor ruimte, materiaal en mensen beschikbaar stelt. Een hele uitdaging voor SAFENED om dit, samen met de organisatie, in goede en veilige banen te leiden. Dit zijn gewilde diensten!”

 

“Wat vindt u dat wij echt moeten weten van SAFENED en Schenker Logistics Nederland?”

“Schenker Logistics Nederland is een van de grootste logistieke spelers in de wereld. Hier zijn wij natuurlijk uitermate trots op en dat mag je weten. SAFENED en Schenker Logistics Nederland klikken met elkaar. We vertrouwen elkaar en weten wat we aan elkaar hebben. SAFENED is een betrouwbare partner die ontzorgt, voor ons met name in de toegangscontrole van het vrachtverkeer en de beveiliging van de bedrijfsterreinen, -gebouwen en -voertuigen. Als SAFENED anderen op dezelfde manier behandelt als dat ze bij ons doen, dan beveel ik hen zeker aan bij anderen.”

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?


Plaats een reactie:

Naam:
Emailadres:
Bericht:
* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.