SAFENED

Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED - Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED opent inOrde-dag 2016

Op 24 maart 2016 heeft SAFENED de opening verzorgd van de 10e inORDE-dag, die werd georganiseerd door Edu’Actief. De inORDE-dag 2016 vond plaats in het Veiligheidsmuseum PIT in Almere en stond in het teken van onderwijs, en de toekomstige ontwikkelingen voor het onderwijs en de beveiligingsbranche.

Na een welkomstwoord door Ernst-Jan Willemsen, organisator bij Edu’Actief, wordt de inORDE-dag  inhoudelijk geopend door Paul van Anrooij en vervolgd Hanneke Parlevliet. De beveiliger anno 2016; Wat wordt van een beveiliger verwacht en wat zijn de vereiste vaardigheden waar beveiligers aan zouden moeten voldoen en wat betekent dit voor studenten die nu worden opgeleid tot beveiliger? Mark Bedet van SAFENED, finalist van de V factor 2015 legt uit dat het vakgebied  breder is geworden. Zaken als cybersecurity en social media awareness worden steeds belangrijker voor beveiligers.

Door SAFENED werden een aantal stellingen gelanceerd waar de aanwezig docenten op konden reageren. Een greep uit de reacties van de aanwezigen:
“Inhoudelijk goed”

“Verfrissend”

“Boeiende presentatie”

“Duidelijke visie”

“Erg interessant, we kunnen hier direct wat mee in de praktijk”

“Stof tot nadenken”

Educatief

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?


Plaats een reactie:

Naam:
Emailadres:
Bericht:
* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.