SAFENED

Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED - Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED Group BV neemt aandelen Emaco over

SAFENED Group BV neemt de aandelen van Emaco Security BV en Emaco Consultancy BV uit Voorburg over.

Emaco is in 2000 opgericht door Gerard Everaars en heeft zich gespecialiseerd in de beveiliging van publieksgerichte omgevingen zoals winkels(centra) en kantoren.

Na het bereiken van de 65 jarige leeftijd heeft Gerard Everaars besloten om de leiding van de twee bedrijven over te dragen aan Paul van Anrooij en Hanneke Timmermans van SAFENED Group BV. De relatie van de drie ondernemers gaat ver terug naar de tijd van de voormalige Nederlandse Veiligheidsdienst uit Rijswijk. Deze langdurige relatie was voor Gerard Everaars doorslaggevend bij de verkoop van de aandelen aan SAFENED Group BV.

De Emaco bedrijven zullen verder gaan onder de namen SAFENED Security BV en SAFENED Training BV. Gerard Everaars blijft voor de nieuwe organisatie actief als lid binnen de Raad van Adviseurs.

"Wij zijn zeer verheugd om Emaco te mogen verwelkomen binnen onze groep. Met deze transactie versterken wij onze marktpositie in Zuid Holland, Noord Brabant en Gelderland. We gaan het beste van Emaco en SAFENED samenvoegen om dit jaar de fundering te leggen voor de verdere groei van onze organisatie. Hiermee bedoelen wij groei inĀ  kennis, kwaliteit en marktpositie, aldus een enthousiaste Paul van Anrooij, directeur van SAFENED Group BV".

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?


Plaats een reactie:

Naam:
Emailadres:
Bericht:
* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.