SAFENED

Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED - Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED doneert aan Make-A-Wish Nederland

Evenals de voorgaande jaren doneert SAFENED ook dit jaar weer in december aan een goed doel. De afgelopen jaren gingen al donaties naar o.a. stichting de Zonnebloem, stichting de Opkikker en KIKA. Dit jaar heeft SAFENED gekozen voor een donatie aan Make-A-Wish Nederland.

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish wil álle jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar kracht geven voor de toekomst. Dat doen we door hun allerliefste wens te vervullen. Er zit een sterke organisatie achter Make-A-Wish Nederland die drijft op vrijwilligers die zorgvuldig alle stappen in het proces begeleiden en volgen. Het gaat immers om kinderen en jongeren in een kwetsbare situatie. De vervulling van een allerliefste wens kun je maar één keer beleven. Daarom moet alles op rolletjes lopen.

Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij/zij ook geloven dat hij/zij beter wordt. Dat is de kracht van de wish journey

SAFENED draagt graag haar maatschappelijke “steentje” bij middels deze donatie. Mocht u ook interesse hebben om een bijdrage te leveren in de vorm van een donatie of als vrijwilliger? Check dan de website: http://www.makeawishnederland.org/

Make-A-Wish Nederland vervult de wensen met donaties van particulieren en sponsoren. Make-A-Wish Nederland krijgt geen subsidie van de overheid. De stichting heeft sinds al geruime tijd de CBF erkenning en de ANBI status. Make-A-Wish Nederland is aangesloten bij de Make-A-Wish Foundation International.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?


Plaats een reactie:

Naam:
Emailadres:
Bericht:
* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.