SAFENED

Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED - Proactive gastvrije beveiliging

Nieuwe vennoot SAFENED Group

Per 1 januari 2020 is John Korver als nieuwe vennoot toegetreden tot SAFENED Group. John Korver heeft meer dan 28 jaren ervaring in management en consultancy met beveiliging, aviation & airport security in binnen en buitenland.

John gaat als managing director bij SAFENED International Security vorm geven aan de ambitie om gespecialiseerde diensten te leveren aan hoog risico omgevingen zoals de inzet van gekwalificeerd personeel (beveiliging en non-beveiliging) maar ook specifieke trainingen en consultancy. In eerste instantie voor Noord- en Zuid-Holland.

SAFENED International Security is een nieuw bedrijf binnen SAFENED Group en onderscheidt zich door de focus op hoogwaardige kwalitatieve veiligheidsdienstverlening voor nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven.

Met ruim 250 medewerkers is SAFENED  een middelgroot beveiligingsbedrijf en actief sinds 2001 in Noord- en Zuid Holland, Brabant en Gelderland.

 

Bijlage: foto ondertekening contracten van links naar rechts, John Korver, Paul van Anrooij en Hanneke Parlevliet.
Contact: P. van Anrooij 06-46763182

Terug naar het overzicht

Reacties:

Luc Bors

Met John hebben jullie een BIKKEL binnengehaald! John ooit op Schiphol zien binnenkomen en zien groeien. Safened lijkt me een bedrijf met veel potentie. Sowieso altijd mijn interesse omdat ook mijn favoriete provincie benoemd wordt. (Brabant) Succes allemaal in deze roerige tijden. En John, top man! Mvrgr. Luc Bors


Plaats een reactie:

Naam:
Emailadres:
Bericht:
* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.