SAFENED

Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED - Proactive gastvrije beveiliging

Door de ogen van Saloua Tajjiou

Door de ogen van…
Saloua Tajjiou, teamleider bij SAFENED en een aanwinst voor het bedrijf. We spraken met Saloua omdat we wel eens wilden weten hoe zij werken bij SAFENED ervaart en waarom ze bij ons werkt. Op deze manier vertellen niet alleen wij waarom SAFENED dé werkgever voor jou is in de beveiligingsbranche, maar hoor je het ook van onze werknemers zelf.

Saloua kwam bij ons binnen als beveiliger en is inmiddels gepromoveerd tot teamleider. Als je denkt dat dit haar ideale functie is, dan heb je het mis. Saloua heeft nog meer ambities binnen SAFENED en ze weet waar ze naar toe wil werken.

Vanaf het begin merkte Saloua al dat wij persoonlijk contact erg belangrijk vinden en zegt zelf dat ze geen nummertje is. Iedereen kent elkaar en dat vindt ze alleen maar positief. Ben je benieuwd naar alle ervaringen van Saloua? Lees dan het interview hieronder.


Wie ben je en wat doe je bij SAFENED?
Mijn naam is Saloua Tajjiou en ik ben teamleider bij SAFENED. Kortgeleden ben ik gepromoveerd tot deze functie en daar ben ik erg trots op. Hiervoor heb ik bij SAFENED gewerkt als beveiliger en begon ik als winkelsurveillance in Dordrecht. Ik was nieuw bij SAFENED en kwam op een, ook voor SAFENED, nieuwe locatie terecht. Ik heb hard gewerkt voor de locatie en dat loont, ik ben nu teamleider!”

 
Hoe ben je terechtgekomen bij SAFENED?
Voordat ik bij SAFENED kwam werken, werkte ik al als beveiliger bij een ander bedrijf. Ik was werkzaam als mobiele surveillance en evenementenbeveiliger. Ik merkte dat de nachtdiensten als mobiele surveillance mij lichamelijk en geestelijk braken. SAFENED nam de locatie over waar ik werkzaam was voor het andere bedrijf. Ik zag meteen kansen voor mezelf om hierin door te pakken.


Wat waren je eerste indrukken toen je bij SAFENED begon met werken?
Toen ik binnenkwam bij SAFENED merkte ik gelijk de korte lijnen in het bedrijf. Van beveiliging tot aan kantoor en directie. Iedereen kent elkaar. Je bent bij SAFENED geen nummertje. Zij vinden persoonlijk contact heel belangrijk en dat is fijn. Dit was vanaf het eerste moment al duidelijk te merken.


Wat maakt werken bij SAFENED zo leuk?
Je werkt altijd in een team. Dat team heeft uiteindelijk hetzelfde doel: de veiligheid van het pand en haar bezoekers waarborgen. Als je samen met een team ergens voor werkt, dan is het altijd uitdagend en motiverend om dat doel te bereiken.


Hoe zou jij SAFENED in één regel omschrijven?
SAFENED is een sociaal bedrijf waar je zeker geen nummertje bent. Dat is SAFENED voor mij in één regel.


Wat is het hoogtepunt dat je tot nu toe hebt meegemaakt bij SAFENED?
Mijn hoogtepunt bij SAFENED is toch wel hetgeen waar ik de afgelopen tijd zo hard voor heb gewerkt: mijn promotie tot teamleider.


Welke ambities heb je nog binnen SAFENED?
Natuurlijk ben ik trots en blij met de promotie naar teamleider, maar mijn uiteindelijke doel is toch om meerdere panden onder mij te nemen en nog meer verantwoordelijkheid te dragen. Alles tot in de puntjes perfect laten functioneren is hetgeen wat binnen mijn takenpakket past.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Martien van Hout

Mooi om te lezen dat je heel goed weet waar je naar toe wil werken. Voor de klant is het heel belangrijk dat hij een team van beveiligers in zijn bedrijf heeft die er op staan om kwaliteit en stabiliteit te leveren, waarbij integriteit en sociale bewogenheid hoog in het vaandel staat. Ga daar vooral mee door.

selat

gefeliciteerd met je promotie Saloua. nog vele leuke jaren gewenst.


Plaats een reactie:

Naam:
Emailadres:
Bericht:
* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.