SAFENED

Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED - Proactive gastvrije beveiliging

Door de ogen van Marcel Suetens

Door de ogen van…
Marcel Suetens, werkzaam bij DPD en al sinds 2012 trouwe klant van SAFENED.

Omdat wij altijd op zoek zijn naar manier om de dienstverlening van SAFENED te verbeteren, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Daarom vragen we geregeld aan medewerkers en klanten om hun persoonlijke mening over SAFENED en haar diensten te geven.

Dit keer hebben we Marcel Suetens benaderd. Ben jij benieuwd naar zijn ervaringen met SAFENED en waarom hij voor ons kiest? Lees dan hieronder het hele interview.

“Hoe lang maakt u al gebruik van de diensten van SAFENED?”
“Sinds 2012, dus een jaar of acht, maken wij gebruik van de diensten van SAFENED. Op onze hub Eindhoven, het hoofdkantoor, zijn dagelijks twee beveiligers vanuit SAFENED aanwezig.”

 
“Hoe tevreden bent u over de geleverde diensten van SAFENED?”
“Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten van SAFENED. Het is een partner waar je goed mee kunt samenwerken en waar flexibiliteit, continuïteit en relatiegerichtheid hoog in het vaandel staan. Ze zijn altijd op de hoogte van onze bedrijfsprocessen.”


“Waarom kiest u voor SAFENED?”
“Waarom DPD kiest voor SAFENED? Zij zijn, zoals ik al zei, een flexibel bedrijf dat meedenkt en -groeit met onze organisatie. De branche waarin DPD opereert verandert en groeit namelijk snel. SAFENED is goed thuis in onze bedrijfsprocessen, -cultuur en regelgeving.”

 

“Wat is het hoogtepunt dat u heeft meegemaakt in de periode waarin u gebruik maakt van de diensten van SAFENED?”
“Dat is onder andere de overgang van onze oude locatie naar de nieuwe locatie. Het is een wereld van verschil. Het nieuwe pand is veel groter en complexer dan het vorige. Hier neemt SAFENED zonder enige moeite mee in deel. Tijdens de opening van het nieuwe pand werd er een squashtoernooi georganiseerd. Iedereen heeft van dit evenement genoten en mede door de beveiligers van SAFENED is alles netjes en veilig verlopen.”

 

“Hoe zou u SAFENED in één regel omschrijven?"
“SAFENED is een flexibel en dynamisch beveiligingsbedrijf dat kan en wil meegroeien met de wensen van een opdrachtgever.”

 

"Zou u anderen aanraden om diensten van SAFENED af te nemen?"
“Als ik voor DPD en de logistieke branche mag spreken, kan ik wel zeggen dat SAFENED goede diensten levert en dat ik hen zeker aanbeveel. Voor de transport- en logistieke branche zou ik hen zeker aanraden, want ze kennen de processen en cultuur van de branche.”

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?


Plaats een reactie:

Naam:
Emailadres:
Bericht:
* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.