SAFENED

Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED - Proactive gastvrije beveiliging

Dennis van Eijk wint de V-Factor 2015

De afgelopen weken hebben meerdere beveiligers uit geheel Nederland en afkomstig van diverse beveiligingsbedrijven meegedaan aan de V-Factor verkiezing, onderdeel van de Campagne “Veiligheid raakt iedereen” en een initiatief van sociale partners.

Wij zijn trots om mede te delen dat twee van de drie finalisten in dienst zijn van SAFENED. Nog trotser zijn wij op het feit dat ook de winnaar uit ons midden is gekozen.

De winnaar 2015 is Dennis van Eijk en in dienst van SAFENED!

Oordeel Vakjury
Volgens de vakjury realiseert hij zich dat zijn sociale vaardigheden elke dag weer op de proef worden gesteld. Hij laat als beveiliger zien meer te zijn dan alleen de ‘man met het v-tje’. Hij is ook een teamspeler. Collega-beveiligers en zorgpersoneel kunnen op hem rekenen en dat is belangrijk op een werkplek waar emoties soms hoog kunnen oplopen. Van Eijk is hierdoor de ideale ambassadeur van de beveiligingsbranche.

Marianna Clarijs, woordvoerder van de campagne Veiligheid raakt iedereen: “Van de beveiliger wordt een professioneel en actief optreden verwacht, alert zijn alleen is niet voldoende. Met de V-factor zijn we op zoek gegaan naar beveiligers die hierin uitblinken. We laten zo het rolmodel zien: beveiligers die actief inspelen op hun omgeving, communicatief zijn en vertrouwen opwekken. Dit herkent de jury sterk in alle drie de finalisten.” De andere finalisten zijn Cor Norder (G4S) en Mark Bedet (SAFENED ). De jury is vol lof over de finalisten. “Ze zijn alle drie echte ambassadeurs voor het beveiligingsvak. Zij onderkennen de diversiteit en verantwoordelijkheid van hun functie en brengen die met verve in praktijk. Elke finalist wil het vak beter op de kaart zetten en meer inhoud geven”, aldus het juryrapport.

De jury van de V-factor 2015 bestond uit vertegenwoordigers van werknemers- en opdrachtgeverszijde en van de beveiligingsbranche: Duco Hoep (secretaris SOBB), Leatitia Griffith (voorzitter Nederlandse Veiligheidsbranche), Jacqueline Panneman (De Unie Security), Rob Hamberg (Beveiliging Nieuws), Elbert Roest (burgemeester Laren en lid Comité van Aanbeveling Veiligheid raakt iedereen).

Minister Van der Steur nam de tijd om V-factor winnaar Dennis van Eijk te feliciteren en met de finalisten op de foto te gaan.

Bekijk hier de filmopnames van de persoonlijke toelichtingen en de bekendmaking van de winnaar.

 

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?


Plaats een reactie:

Naam:
Emailadres:
Bericht:
* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.