SAFENED

Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED - Proactive gastvrije beveiliging

A.S. Watson kiest SAFENED Security als beveiligingspartner

Onlangs hebben de directies van A.S. Watson en SAFENED Security hun handtekening gezet onder een meerjarige overeenkomst voor Beveiligingsdiensten. Dit was het resultaat van een intensieve inkoopprocedure die aan SAFENED Security werd gegund.

Omdat de lopende raamovereenkomst voor Beveiligingsdiensten afliep, heeft A.S. Watson in het voorjaar van 2017 een nieuwe aanbesteding uitgeschreven. Het was een innovatieve procedure, conform de richtlijnen voor ‘Best Value Procurement’. De opdracht heeft betrekking op diverse vormen van gastvrije beveiliging en aanverwante dienstverlening.

Nadat SAFENED Security in het verleden al eens tot de top 3 was gekomen bij een eerdere inkoopronde, werd de organisatie ook nu weer als één van de drie potentiele beveiligingspartners geselecteerd. Referentiebezoeken aan enkele van onze bestaande opdrachtgevers en een persoonlijke presentatie op locatie hebben er uiteindelijk toe geleid dat SAFENED Security zich de komende jaren dé beveiligingspartner van A.S. Watson mag noemen. De opdracht is inmiddels opgestart, de teams ingewerkt en gereed voor het beveiligen en ontzorgen van de drie mooie werklocaties.

Terug naar het overzicht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste?


Plaats een reactie:

Naam:
Emailadres:
Bericht:
* Emailadres wordt niet getoond. Wil je een eigen afbeelding bij je reactie, meld je aan bij Gravatar.