SAFENED

Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED - Proactive gastvrije beveiliging

Nieuws

SAFENED relatiedag 2016

Voor de 5e keer kijken wij terug op een geslaagde relatiedag!

De opkomst was boven verwachting: specialisten, opdrachtgevers en leveranciers kwamen samen om te praten over cyber criminaliteit.

We zijn ervan overtuigd dat alle aanwezigen veel stof tot denken hebben gehad naar aanleiding van de prestaties.

Lees meer

CHECKLIST: 13 tips voor veilig digitaal werken

In een wereld die snel verder digitaliseert, is het steeds belangrijker dat onbevoegden geen toegang hebben tot gevoelige informatie op het werk. Daarom 13 tips voor veilig digitaal werken.

Met een paar relatief eenvoudige maatregelen komt u al een heel eind met veilig digitaal werken.

Lees meer

SAFENED opent inOrde-dag 2016

Op 24 maart 2016 heeft SAFENED de opening verzorgd van de 10e inORDE-dag, die werd georganiseerd door Edu’Actief. De inORDE-dag 2016 vond plaats in het Veiligheidsmuseum PIT in Almere en stond in het teken van onderwijs, en de toekomstige ontwikkelingen voor het onderwijs en de beveiligingsbranche.

Lees meer

Security Profiling; Hoe werkt het?

Security Profiling en Security Questioning wordt in de (vitale) sectoren al vele jaren toegepast. Sinds enige tijd wordt profiling niet alleen maar in deze sectoren toegepast, maar merken wij steeds meer, dat particuliere beveiligingsorganisaties deze proactieve manier van beveiligen omarmd hebben en proactief beveiligen en security profiling willen gaan toepassen.

Lees meer

Gastvrije beveiligers

Wat kunt u doen om de gastvrijheid bij uw beveiligingsmedewerkers te verhogen?

Gastvrijheid is in binnen onze branche een steeds belangrijker item. Dit artikel gaat dieper in op de invloed die u kunt uitoefenen op het service niveau van uw werknemers.

Lees meer

Safened en Sint Maartenskliniek Nijmegen gaan 5 jarig partnership aan

Na een uitgebreide aanbestedingsprocedure door de Sint Maartenskliniek heeft SAFENED de beste beoordeling behaald, met name door de hoge kwaliteitseisen. ‘Dit is een resultaat waar we heel blij mee zijn’ aldus Hanneke Parlevliet, operationeel directeur van SAFENED. ‘De afgelopen jaren hebben wij veel geïnvesteerd in onze organisatie waarbij we onder andere specifieke opleidingen voor onze medewerkers hebben ontwikkeld. Het terrein van de Sint Maartenskliniek is een omgeving die ons uitdaagt een perfecte dienstverlening neer te zetten’. Met ingang van 1 februari 2016 wordt SAFENED verantwoordelijk voor het uitvoeren van beveiliging en toezichttaken.

Lees meer

De beveiliger anno 2016

De traditionele beveiliger verdwijnt. Vooral omdat de markt verandert. “Van de beveiliger wordt een professioneel en actief optreden verwacht. Alert zijn alleen is niet voldoende”, zei Mariana Clarijs van de Nederlandse Veiligheidsbranche tijdens de uitreiking van de V-factor 2015 door minister Ard van der Steur van Veiligheid & Justitie. Van de drie genomineerden kwamen er liefst twee van SAFENED. Ook de winnaar, Dennis van Eijk, is beveiliger bij SAFENED.

Lees meer

Tilburg University verscherpt veiligheidsmaatregelen

Tilburg University heeft haar veiligheidsmaatregelen verscherpt na de terreuraanslagen in Parijs. Dat laat hoofd beveiliging Cees Braken desgevraagd aan Univers weten.

Zo waren er bij de Dies meer beveiligers dan gebruikelijk aanwezig. Braken: “Normaliter hebben wij aan één of twee externe beveiligers genoeg, maar er was in overleg besloten dat we dit jaar vier bewakers van SAFENED inhuurden. Dat bedrijf doet al een aantal jaren onze externe beveiliging. Daarnaast hebben wij medewerkers die vaak in de gebouwen zijn gevraagd om extra alert te zijn en verdachte situaties direct te melden.”

Lees meer

Dennis van Eijk wint de V-Factor 2015

De afgelopen weken hebben meerdere beveiligers uit geheel Nederland en afkomstig van diverse beveiligingsbedrijven meegedaan aan de V-Factor verkiezing, onderdeel van de Campagne “Veiligheid raakt iedereen” en een initiatief van sociale partners.

Wij zijn trots om mede te delen dat twee van de drie finalisten in dienst zijn van SAFENED. Nog trotser zijn wij op het feit dat ook de winnaar uit ons midden is gekozen.

De winnaar 2015 is Dennis van Eijk en in dienst van SAFENED!

Lees meer

SAFENED Relatiedag 2015

Wij kijken terug op een innoverende Relatiedag 2015. Met de focus op gastvrijheid en samenwerking is er gesproken en gediscussieerd over beveiliging en beleving van de gast. Specialisten en nieuwkomers in de branche brachten we samen in een ruimte met als doel beveiliging naar een hoger gastvrij niveau te brengen. Wij danken alle gasten voor hun komst, mooie woorden en inbreng. Wij hopen dat zij, net als ons, uit zien naar een gecertificeerde gastvrijere samenwerking.

Lees meer

Loading...