SAFENED

Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED - Proactive gastvrije beveiliging

Nieuws

SAFENED Relatiedag 2015

Wij kijken terug op een innoverende Relatiedag 2015. Met de focus op gastvrijheid en samenwerking is er gesproken en gediscussieerd over beveiliging en beleving van de gast. Specialisten en nieuwkomers in de branche brachten we samen in een ruimte met als doel beveiliging naar een hoger gastvrij niveau te brengen. Wij danken alle gasten voor hun komst, mooie woorden en inbreng. Wij hopen dat zij, net als ons, uit zien naar een gecertificeerde gastvrijere samenwerking.

Lees meer

Toekomstvisie op beveiligingsbranche

Ondanks de aantrekkende economie is herstel van de markt voor particuliere beveiligingsbedrijven nog ver weg. De rijksoverheid zet het inbesteden van beveiligingsdiensten voort en onder invloed van ‘het nieuwe werken’ neemt het aantal vierkante meters aan kantoorruimte verder af.

Lees meer

Integraal proactief beveiligen, wat is dat eigenlijk?

Integraal proactief beveiligen, wat is dat eigenlijk?

Bekijk hieronder het deel van de uitzending van "Ondernemend Nederland" waarin Jan van Twillert, de auteur van het boek “wees voorbereid op het onverwachte” uitleg geeft over wat proactief beveiligen nu eigenlijk is.

Bekijk uitzending

Veiligste bouwterrein 2015

Heijmans realiseert in opdracht van DSM een nieuw laboratorium voor biotechnologisch onderzoek te Delft.

Op woensdag 9 april jl. werden de medewerkers verast met de uitreiking van de Veiligheid award (Veiligheid Award Heijmans Utiliteit). Deze award werd verkregen omdat het bouwterrein werd verkozen tot meest veilige bouwlocatie in Nederland.

Lees meer

Opdrachtenportefeuille SAFENED breidt verder uit in 2015!

In februari heeft SAFENED een aantal nieuwe opdrachten in Noord Brabant opgestart.

Het gaat om diverse disciplines binnen de zorgsector zoals objectbeveiliging, surveillance en alarmcentrale diensten.

In maart zijn onze beveiligers gestart met de uitrol van een veiligheid en gastvrijheidsconcept op een winkelcentrum in Noord Holland.

Lees meer

Wereldhave sluit beveiligingscontract met SAFENED.

Wereldhave is een beursgenoteerde vastgoedorganisatie en legt zich toe op de exploitatie van winkelcentra.

SAFENED gaat voor drie winkelcentra in de Randstad de beveiliging verzorgen.

Daarnaast gaan we Wereldhave ondersteunen bij de transformatie van haar winkelcentra naar een hoger niveau van gastvrijheid .

Lees meer

ISO 9001:2008 verlengd

Afgelopen donderdag hebben we de jaarlijkse audit voor de ISO certificering 9001:2008 doorlopen. De auditors waren tevreden over het systeem waarmee SAFENED de kwaliteit van haar diensten en de organisatie borgt. SAFENED heeft deze audit goed doorstaan en wederom een verlenging van de ISO certificering gekregen.

SAFENED is met deze certificering voor klanten een waarborg als professionele speler in de branche.

Verkiezing beste leerbedrijf 2014

SAFENED was genomineerd voor de verkiezing beste leerbedrijf 2014. Gisteren ontvingen wij de onderstaande uitslag. Ondanks dat we niet door zijn naar de volgende ronde, zijn we uiteraard trots dat SAFENED hiervoor (door derden) was genomineerd.

Lees meer

SAFENED tekent OndernemersAkkoord Midden-Brabant

"Een beveiligingsbedrijf heeft onlangs zijn handtekening gezet onder het zogeheten OndernemersAkkoord Midden-Brabant. Dit is een netwerk van bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden die samenwerken om een aantrekkelijke economische regio te blijven. Ze leiden onder meer mensen op om de werkgelegenheid te bevorderen"

Lees meer

Loading...