SAFENED

Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED - Proactive gastvrije beveiliging

Nieuws

ISO 9001:2008 verlengd

Afgelopen donderdag hebben we de jaarlijkse audit voor de ISO certificering 9001:2008 doorlopen. De auditors waren tevreden over het systeem waarmee SAFENED de kwaliteit van haar diensten en de organisatie borgt. SAFENED heeft deze audit goed doorstaan en wederom een verlenging van de ISO certificering gekregen.

SAFENED is met deze certificering voor klanten een waarborg als professionele speler in de branche.

Verkiezing beste leerbedrijf 2014

SAFENED was genomineerd voor de verkiezing beste leerbedrijf 2014. Gisteren ontvingen wij de onderstaande uitslag. Ondanks dat we niet door zijn naar de volgende ronde, zijn we uiteraard trots dat SAFENED hiervoor (door derden) was genomineerd.

Lees meer

SAFENED tekent OndernemersAkkoord Midden-Brabant

"Een beveiligingsbedrijf heeft onlangs zijn handtekening gezet onder het zogeheten OndernemersAkkoord Midden-Brabant. Dit is een netwerk van bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden die samenwerken om een aantrekkelijke economische regio te blijven. Ze leiden onder meer mensen op om de werkgelegenheid te bevorderen"

Lees meer

SAFENED ondersteund de expositie “Plaats delict” in Museum het Valkhof Nijmegen.

“Plaats delict” gaat over criminaliteit in het Romeinse rijk, 2000 jaren geleden had men al te maken met inbraak en beroving. Mensen voelden zich toen vaak onveilig, op welke wijze beveiligde men zich tegen deze invloeden? Op 23 mei en 20 juni zijn security professionals van harte welkom op ons middagprogramma waarbij wij een brug bouwen tussen toen en nu. Jan van Twillert, auteur van het boek: wees voorbereid op het onverwachte, zal een boeiende presentatie verzorgen over succesvol beveiligen. SAFENED heeft als eerste in Nederland zijn methode geïmplementeerd en werkt met gecertificeerde beveiligers die aantoonbaar zijn voorbereid op het onverwachte. Zorg dat u het niet mist!

Lees meer

SAFENED Group realiseert in 2013 ruim 30% groei in krimpende markt

De beveiligingmarkt kenmerkt zich door bezuinigingen en krimpende budgetten.

Ondanks deze tendens heeft SAFENED in 2013 diverse nieuwe opdrachten gegund gekregen.

Als enige bedrijf in Nederland werken wij met Register Securiy Officers (RSO) Dit zijn aantoonbaar geoefende beveiligers die jaarlijks geauditeerd worden.

Lees meer

NVG tekent wachtkamerovereenkomst met de Universiteit van Amsterdam

De Nederlandse Veiligheidsgroep (NVG), een samenwerkingsverband tussen ASI en SAFENED, tekent een wachtkamerovereenkomst met Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA).

Door UvA is een openbare aanbesteding uitgeschreven voor het leveren van beveiliging en receptiediensten.

NVG is als derde geëindigd in de beoordeling op het aangeboden tarief en als eerste in de beoordeling op kwaliteit.

Lees meer

SAFENED sluit een overeenkomst met een grote speler in de bouwsector

Vanaf 2014 zal SAFENED de beveiliging voor de vestigingen van een grote speler in de bouwsector verzorgen.

"Wij zijn erg blij met deze overeenkomst. Het geeft ons de kans om samen met onze partners een landelijk netwerk uit te rollen, daarmee leggen wij de basis voor een MKB netwerk die we in de toekomst nog vaker willen gebruiken" aldus een enthousiaste Hanneke Parlevliet.

Lees meer

SAFENED start mooi project met de gemeente Tilburg

Voor de derde keer start SAFENED een mooi project met de gemeente Tilburg. Na een speeddate met twaalf langdurig werkloze (geïnteresseerde) kandidaten vorige week, zijn we met negen kandidaten gestart met de kennismakingsweek Safety en Security.

Afgelopen vrijdag zijn we met zeven aspirant beveiligers doorgegaan. Deze zeven collega’s starten vandaag met hun MBO opleiding Beveiliger 2. Na vijf weken theorielessen volgt aansluitend het theorie-examen, waarna ze starten met hun praktijkervaring,met daarbij meteen een arbeidsovereenkomst!

Lees meer

SAFENED is gastheer voor de regiobijeenkomst van de Vereniging Beveiligingsmanagers Nederland (VBN)

SAFENED is gastheer voor de regiobijeenkomst van de Vereniging Beveiligingsmanagers Nederland (VBN) op 5 september 2013 bij het Bernhoven ziekenhuis in Uden.

Ziekenhuis Bernhoven is 5 maanden geleden verhuisd naar een nieuwe locatie en dus was het de moeite waard om dit nieuwe pand nader te bekijken. Na de rondleiding volgde een presentatie waarbij de nadruk lag op het gastvrijheidconcept en de BHV organisatie van het ziekenhuis. Het middagprogramma is afgesloten met en hapje en een drankje zodat er voldoende tijd was om te netwerken!

Lees meer

SAFENED Security medeoprichter Nederlandse Veiligheidsgroep

SAFENED Security & support en ASI Security & Services hebben samen de Nederlandse Veiligheidsgroep opgericht. Vanaf 2011 werken ASI en SAFENED nauw samen bij een werkgever.

Deze succesvolle samenwerking heeft beide bedrijven doen besluiten de krachten te bundelen in een nieuwe organisatie, De Nederlandse Veiligheidsgroep.

Lees meer

Loading...