SAFENED

Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED - Proactive gastvrije beveiliging

Nieuws

SAFENED sluit een overeenkomst met een grote speler in de bouwsector

Vanaf 2014 zal SAFENED de beveiliging voor de vestigingen van een grote speler in de bouwsector verzorgen.

"Wij zijn erg blij met deze overeenkomst. Het geeft ons de kans om samen met onze partners een landelijk netwerk uit te rollen, daarmee leggen wij de basis voor een MKB netwerk die we in de toekomst nog vaker willen gebruiken" aldus een enthousiaste Hanneke Parlevliet.

Lees meer

SAFENED start mooi project met de gemeente Tilburg

Voor de derde keer start SAFENED een mooi project met de gemeente Tilburg. Na een speeddate met twaalf langdurig werkloze (geïnteresseerde) kandidaten vorige week, zijn we met negen kandidaten gestart met de kennismakingsweek Safety en Security.

Afgelopen vrijdag zijn we met zeven aspirant beveiligers doorgegaan. Deze zeven collega’s starten vandaag met hun MBO opleiding Beveiliger 2. Na vijf weken theorielessen volgt aansluitend het theorie-examen, waarna ze starten met hun praktijkervaring,met daarbij meteen een arbeidsovereenkomst!

Lees meer

SAFENED is gastheer voor de regiobijeenkomst van de Vereniging Beveiligingsmanagers Nederland (VBN)

SAFENED is gastheer voor de regiobijeenkomst van de Vereniging Beveiligingsmanagers Nederland (VBN) op 5 september 2013 bij het Bernhoven ziekenhuis in Uden.

Ziekenhuis Bernhoven is 5 maanden geleden verhuisd naar een nieuwe locatie en dus was het de moeite waard om dit nieuwe pand nader te bekijken. Na de rondleiding volgde een presentatie waarbij de nadruk lag op het gastvrijheidconcept en de BHV organisatie van het ziekenhuis. Het middagprogramma is afgesloten met en hapje en een drankje zodat er voldoende tijd was om te netwerken!

Lees meer

SAFENED Security medeoprichter Nederlandse Veiligheidsgroep

SAFENED Security & support en ASI Security & Services hebben samen de Nederlandse Veiligheidsgroep opgericht. Vanaf 2011 werken ASI en SAFENED nauw samen bij een werkgever.

Deze succesvolle samenwerking heeft beide bedrijven doen besluiten de krachten te bundelen in een nieuwe organisatie, De Nederlandse Veiligheidsgroep.

Lees meer

SAFENED beveiligt ziekenhuis Bernhoven te Uden

Op 30 maart 2013 heeft ziekenhuis Bernhoven haar nieuwe pand langs de A50 te Uden in gebruik genomen. Voor de uitvoering van de beveiligingswerkzaamheden gaat Bernhoven vanaf 30 maart 2013 een samenwerking aan met SAFENED Security. Op deze heugelijke dag werden de patiënten verhuisd vanuit Oss en Veghel naar het nieuwe pand. De patiënten werden via de rode loper bij de hoofdingang feestelijk onthaald.

Lees meer

SAFENED verlengt keurmerk beveiliging en ISO 9001

Na een uitgebreide surveillance door het Nederlands Certificatie Instituut heeft SAFENED haar nieuwe certificaten ontvangen.

Hiermee benadrukken we ons streven naar een meetbare en hoogwaardige dienstverlening.

SAFENED is een middengrote beveiligingsspecialist met ruim 120 medewerkers en kerntaken op het gebied van beveiliging en gastvrijheidconcepten.

Lees meer

Veiligheidsdienst Noord-Brabant sluit aan bij SAFENED Group

Helmond, 1 januari 2013,

Veiligheidsdienst Noord-Brabant sluit aan bij SAFENED Group. Veiligheidsdienst Noord-Brabant blijft zelfstandig opereren en zal gebruik gaan maken van de gezamenlijk back office faciliteiten. SAFENED heeft een beveiliging- en opleidingsbedrijf met vestigingen in Helmond en Purmerend. Door de samenwerking tussen beide bedrijven ontstaat een organisatie met 120 medewerkers die actief zijn in Noord- en Zuid Holland, Brabant, Utrecht en Gelderland.

Lees meer

Loading...