SAFENED

Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED - Proactive gastvrije beveiliging

Nieuws

SAFENED behaalt bevoegdheid voor "Oefenleider voor objectbeveiligers"

SAFENED heeft als eerste particuliere beveiligingsorganisatie in Nederland de bevoegdheid behaald voor de Promundo training: "Train de trainer - Oefenleider voor objectbeveiligers". Hans Kosters, manager training van SAFENED, ontving dit voorjaar het certificaat uit handen van Hanneke Parlevliet RSE, directeur SAFENED.

Lees meer

SAFENED scoort 8,2 in klanttevredenheid!

95% van de opdrachtgevers hebben meegewerkt aan het klanttevredenheid onderzoek van SAFENED.

“Deze score is natuurlijk geweldig en dat  motiveert ons om verder te bouwen aan een nog hogere waardering, we gaan de lat hoger leggen om een 9 te halen. Dat is ambitieus maar die uitdaging gaan we graag aan” aldus Paul van Anrooij. SAFENED onderscheid zich door haar grote betrokkenheid en passie voor het veiligheidsvak. En dat wordt door onze opdrachtgevers gewaardeerd!

Lees meer

SAFENED breidt uit in Rotterdam!

Na de gunning voor de beveiliging van twee prestigieuze opdrachten heeft SAFENED haar positie flink verstevigd in de regio Rotterdam. In totaal zullen ruim 25 beveiligers nodig zijn voor de uitvoering van de werkzaamheden.

“Deze opdrachten passen perfect in onze orderportefeuille waarbij het bieden van meerwaarde aan onze opdrachtgevers altijd uitgangspunt is” aldus een enthousiaste Hanneke Parlevliet RSE, directeur SAFENED.

Lees meer

DB Schenker behaald TAPA A certificaat

Onlangs heeft DB Schenker haar TAPA-A certificering behaald ("Technology Asset Protection Association").

Met het behalen van dit certificaat is aangetoond dat Schenker goed is voorbereid op bedreigingen zoals diefstal tegen de high-tech industrie. Door overleg en samenwerking streeft men naar verhoging van het veiligheidsniveau van hoogwaardige goederen tijdens het transport.

Lees meer

Bijscholingscursus van SAFENED

De eerste bijscholingscursus van SAFENED is goed ontvangen door de kandidaten!

Deze training is speciaal ontwikkeld door onze opleidingsmanager Hans Kosters en bedoeld voor de beveiligers. Het trainingspakket bestaat uit communicatie, weerbaarheid en omgaan met agressie in de winkel van SAFENED.

Lees meer

SAFENED geselecteerd als beveiligingspartner

SAFENED Security is na een Europese aanbesteding geselecteerd als beveiligingspartner van het Instituut voor Energie en Transport in Petten. Dit is één van de zeven instituten voor wetenschappelijk onderzoek van het Directoraat Generaal Gemeenschappelijk Centrum voor Onderzoek van de Europese Commissie. Het Instituut wil een sterke wetenschappelijke en technische partner zijn die samenwerkt met andere vooraanstaande energie- en transportcentra in de verschillende lidstaten van de Europese Unie. De nadruk ligt op een veilige toelevering van energie en duurzame en veilige energieproductie. Onderzoeksgebieden zijn fraudebestrijding, kwaliteit van levensmiddelen en (drink)water, bosbranden, milieuvervuiling en energie. Het terrein omvat kantoren, opslagruimtes, laboratoria en nucleaire installaties.

Lees meer

SAFENED verlengt Keurmerk Beveiliging!

Na een intensieve audit heeft SAFENED wederom de verlenging van het Keurmerk Beveiliging gekregen met de maximale score. "Dit bewijst maar weer eens dat wij in ons kwaliteitsstreven de bevestiging krijgen als kroon op ons werk" aldus een blije Paul van Anrooij, directeur SAFENED.

Lees meer

Beveiliging Realease Party in Amsterdam

Stichting Found Children Academy is een non-profit organisatie die mogelijkheden creëert voor en dromen realiseert van de gevonden kinderen. We starten in Bogota, Colombia. Ruwweg 7,5 miljoen mensen leven in deze wereldstad, waaronder 5000 straatkinderen. Deze kinderen hebben nooit de kans gehad om kind te zijn.

Lees meer

Sponsorovereenkomst met rugbyclub Octopus

SAFENED sluit sponsorovereenkomst met rugbyclub Octopus uit Uden.

Rugbyclub Octopus uit Uden timmert flink aan de weg. De laatste jaren is er een behoorlijke toename van jeugdige spelers!

Lees meer

Ladiesrun Rotterdam 2011 groot succes!

Ondanks het slechte weer was de 5e editie van de Ladiesrun zeer succesvol.

Alle 6000 startbewijzen zijn verkocht, hierdoor is het maximale resultaat behaald voor de stichting Pink Ribbon! Pink Ribbon zet zich in voor de bestrijding van borstkanker, een goede zaak dus.

SAFENED heeft op dit evenement met 15 gastheren en gastdames de veiligheid verzorgd.

Lees meer

Loading...