SAFENED

Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED - Proactive gastvrije beveiliging

Nieuws

Beveiliging Realease Party in Amsterdam

Stichting Found Children Academy is een non-profit organisatie die mogelijkheden creëert voor en dromen realiseert van de gevonden kinderen. We starten in Bogota, Colombia. Ruwweg 7,5 miljoen mensen leven in deze wereldstad, waaronder 5000 straatkinderen. Deze kinderen hebben nooit de kans gehad om kind te zijn.

Lees meer

Sponsorovereenkomst met rugbyclub Octopus

SAFENED sluit sponsorovereenkomst met rugbyclub Octopus uit Uden.

Rugbyclub Octopus uit Uden timmert flink aan de weg. De laatste jaren is er een behoorlijke toename van jeugdige spelers!

Lees meer

Ladiesrun Rotterdam 2011 groot succes!

Ondanks het slechte weer was de 5e editie van de Ladiesrun zeer succesvol.

Alle 6000 startbewijzen zijn verkocht, hierdoor is het maximale resultaat behaald voor de stichting Pink Ribbon! Pink Ribbon zet zich in voor de bestrijding van borstkanker, een goede zaak dus.

SAFENED heeft op dit evenement met 15 gastheren en gastdames de veiligheid verzorgd.

Lees meer

Medewerkers SAFENED volgen cursus "omgaan met agressie"

In juni heeft SAFENED enkele van haar medewerkers aan de cursus “omgaan met agressie” laten deelnemen welke gegeven werd door de firma “de grijze herder”. Op deze manier hoopt SAFENED dat haar medewerkers beter opgewassen zijn in dergelijke conflictsituaties. Alle cursisten zijn na afloop van de training geslaagd en hebben hun certificaat behaald.

Lees meer

BLAUW beveiliging sluit aan bij SAFENED Group

Blauw Beveiliging uit Breda sluit aan bij SAFENED Group uit Helmond. Blauw Beveiliging blijft zelfstandig opereren en zal gebruik gaan maken van de faciliteiten die SAFENED Group te bieden heeft.

SAFENED Group heeft een beveiliging- en opleidingsbedrijf met vestigingen in Helmond, Nijmegen en Rotterdam. Door de samenwerking met Blauw Beveiliging ontstaat een organisatie met ruim 120 medewerkers die actief zijn in Zuid Holland, noord Brabant en Gelderland.

Lees meer

SAFENED kiest voor AFAS ERP Software

Na een uitgebreid voor onderzoek heeft SAFENED gekozen voor de ERP software van AFAS. De implementatie zal worden afgerond in het eerste kwartaal 2011. SAFENED investeerde eerder al in de software van Rostar CAS. Hierdoor zijn alle processen binnen ons bedrijf geautomatiseerd en zal het gebruik van papier en printers nog verder worden teruggedrongen.

Lees meer

Loading...