SAFENED

Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED - Proactive gastvrije beveiliging

Nieuws

WC Struytse Hoeck ontvangt eerste ster Veilig Ondernemen

Op 5 oktober heeft winkelcentrum de Struytse Hoeck te Hellevoetsluis zijn eerste ster Veilig Ondernemen gekregen van het Kiwa instituut. Dit is de kroon op het werk van de samenwerking tussen de ondernemers, vastgoedeigenaar, politie en onze veiligheidsmedewerkers!

Lees meer

SAFENED sluit contracten met gemeenten Den Bosch en Tilburg

SAFENED sluit contracten met de gemeenten Den Bosch en Tilburg. Na een strenge en uitgebreide selectieprocedure starten eind september twee groepen aspirant beveiligers met de MBO opleiding Beveiliger 2. deze opleidingen zijn mede mogelijk gemaakt door de gemeenten Den Bosch en Tilburg. SAFENED staat bekend om haar hoge slagingspercentage en intensieve trainingsmethodiek.

Lees meer

SAFENED kiest voor Dell.

SAFENED kiest voor Dell hardware.

Het is geen toeval dat SAFENED al sinds 2008 gebruik maakt van Dell producten. De goede prijs/kwaliteit verhouding en het uitgebreide servicenetwerk van Dell staan garant voor een betrouwbaar product.

Lees meer

SAFENED Group BV neemt aandelen Emaco over

SAFENED Group BV neemt de aandelen van Emaco Security BV en Emaco Consultancy BV uit Voorburg over.

Emaco is in 2000 opgericht door Gerard Everaars en heeft zich gespecialiseerd in de beveiliging van publieksgerichte omgevingen zoals winkels(centra) en kantoren.

Lees meer

Stadswacht Helmond en SAFENED gaan samenwerken.

Deze samenwerking betekent veel voor de gemeente Helmond en de aspirant beveiligers van SAFENED. Stadswacht Helmond zal naar verwachting 10 tot 15 stageplaatsen per jaar beschikbaar stellen. Het is de bedoeling dat geschikte aspiranten kunnen doorstromen naar een vaste aanstelling als BOA,  Bijzonder Opsporings Ambtenaar.

Lees meer

Museum het Valkhof kiest voor SAFENED.

Na een spannende selectieprocedure heeft SAFENED de opdracht gekregen voor het leveren van veiligheidsdiensten bij MHV. Creativiteit, korte communicatielijnen en bewezen ervaring waren doorslaggevend in de besluitvorming bij de keuze voor SAFENED.

Lees meer

Samenwerking gestart Zadkine en SAFENED

Zadkine en SAFENED zijn een samenwerking gestart op het gebied van de opleiding Beveiliger 2. Inmiddels heeft SAFENED de eerste 3 klassen (45 cursisten) ingeschreven.Het is de bedoeling dat SAFENED 120 cursisten per jaar aanmeld bij Zadkine.

Lees meer

SAFENED behaald VPB Keurmerk Beveiliging

SAFENED is in het bezit gekomen van het Keurmerk Beveiliging van de Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties (VPB). Het Keurmerk Beveiliging biedt opdrachtgevers zekerheid met betrekking tot de kwaliteit, de professionaliteit en de integriteit van de beveiligingsorganisatie. Het Keurmerk Beveiliging wordt dan ook enkel en alleen aan die organisaties toegekend waarvan de dienstverlening beantwoordt aan de hoge, uniforme eisen die door de Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties gesteld worden. “Na het behalen van het ISO 9001 en VCA* certificaat  in 2009 is het behalen van het Keurmerk Beveiliging in 2010 de kroon op ons werk en bevestigen deze certificaten het kwaliteitstreven van SAFENED” aldus een enthousiaste Hanneke Timmermans, directeur van SAFENED.

Lees meer

SAFENED sluit contract met UWV werkbedrijf

SAFENED heeft een contract gesloten met UWV werkbedrijf Eindhoven/Helmond. In totaal zijn 15 kandidaten geselecteerd die de opleiding Beveiliger MBO2 gaan volgen.

Na het theoretische deel gaan de kandidaten praktijkwerkervaring op doen. SAFENED heeft al een aantal bedrijven bereid gevonden om stageplaatsen beschikbaar te stellen.

Lees meer

Loading...