SAFENED

Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED - Proactive gastvrije beveiliging

Dienstverlening

Beveiliging

In onze samenleving speelt de behoefte aan veiligheid altijd een grote rol. Het beveiligen van informatie, gebouwen en eigendommen is een vak apart. Onze beveiligers zorgen voor een gastvrij ontvangst van uw bezoekers en zijn daarnaast verantwoordelijk voor de veiligheid binnen uw bedrijf. Preventie hoort bij de dagelijkse werkzaamheden. Bij calamiteiten treden onze medewerkers direct op en nemen ze de nodige maatregelen.

 

Receptie

Iedere organisatie is anders, daarom leveren wij maatwerk voor de gastvrije ontvangst van uw bezoekers. Uw organisatie krijgt tenslotte maar één kans voor een goede eerste indruk. Wij helpen en ondersteunen onze opdrachtgevers bij het realiseren van het gewenste gastvrijheidsniveau. SAFENED voorziet in receptiebezetting en facilitaire ondersteuning, dat doen we uiteraard zonder de veiligheidsaspecten uit het oog te verliezen.

 


Securityhost

Bij een kantoor als ontmoetingsplek hoort een gevoel van gastvrijheid en veiligheid. Een ontspannen sfeer die efficiënt wordt geregisseerd door onze gastheren/vrouwen. Het spreekt voor zich dat onze medewerkers over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden beschikken. Door in contact te treden met bezoekers en oog te hebben voor het menselijk gedrag worden afwijkende situaties snel opgemerkt. De securityhost is goed opgeleid op het gebied van gastvrijheid en volgens de beveiligingsmethodiek Predictive Profiling.

 

 

Training & opleiding

Wij zijn van mening dat training essentieel is om de kwaliteit van onze dienstverlening op niveau te houden, daarom investeren wij continu in het behouden van actuele kennis door onze medewerkers. SAFENED verzorgt de volgende opleidingen: beveiliger MBO2, coördinator MBO3, daarnaast verzorgt SAFENED diverse trainingen en cursussen op het gebied van: gastvrijheid, predictive profiling, agressietraining, proactief handelen en communicatie. 

 

 

Consultancy

Wij starten onze werkzaamheden met het uitvoeren van een RI&E en/of een security audit, waarbij we risico’s inventariseren en in kaart brengen. Daarbij stellen wij de mens centraal, er is immers meer nodig voor het realiseren van een veilige organisatie dan het nemen van bouwkundige en technische maatregelen alléén. Het verhogen van het security bewustzijn bij uw medewerkers en bezoekers levert vaak de beste resultaten op.