SAFENED

Proactive gastvrije beveiliging

SAFENED - Proactive gastvrije beveiliging

Branches

Gezondheidszorg

Binnen zorginstellingen horen mensen zich veilig te voelen. Helaas komen bedreigingen en verbaal geweld steeds vaker voor, daarom werken wij alleen met speciaal selecteerde beveiligers die over goede communicatieve vaardigheden beschikken. Voordat onze medewerkers binnen de zorg aan de slag gaan worden ze specifiek getraind in calamiteiten- en agressiehantering. Binnen de psychiatrie worden ze opgeleid om te kunnen omgaan met depressies, fobieën en het post-traumatisch stresssyndroom.

 

Onderwijs

Het is een feit dat verharding in de hele maatschappij toeneemt. Bij SAFENED krijgen de beveiligers extra trainingen die gericht zijn op het gebied van gastheerschap, conflictbeheersing en agressie. Hierdoor vergroten ze de veiligheid van studenten, bezoekers en werknemers. Onze beveiligers zorgen voor rust en een goede sfeer. Bij diefstal of agressie treden ze accuraat op en nemen ze de juiste maatregelen.

 

Productie en distributie

Bij kantoorgebouwen, productiebedrijven en logistieke omgevingen speelt de behoefte aan veiligheid altijd een grote rol. Het beveiligen van informatie, gebouwen en eigendommen is een vak apart. Onze beveiligers zorgen voor een gastvrije ontvangst van uw bezoekers en zijn daarnaast verantwoordelijk voor de veiligheid binnen uw bedrijf. Preventie hoort bij de dagelijkse werkzaamheden. Bij calamiteiten treden onze medewerkers direct op en nemen ze de nodige maatregelen.

 

Vastgoed

Iedere organisatie is anders, daarom leveren wij maatwerk voor de ontvangst van uw bezoekers. Uw organisatie krijgt tenslotte maar één kans voor een goede eerste indruk. Onze securityhost ondersteunt u bij het realiseren van het gewenste gastvrijheidsniveau. SAFENED voorziet in receptiebezetting en facilitaire ondersteuning, uiteraard zonder de veiligheidsaspecten uit het oog te verliezen.

 

Bouw en infra

Het beveiligen van een bouwterrein is een specialisme. Door onze ervaring zijn wij als geen ander in staat om binnen de bouwbranche maatwerkdiensten te leveren. Naast het verzorgen van veiligheid is preventie een belangrijke taak van onze beveiligers. Doordat zij affiniteit hebben met de bouw is het op correcte wijze te woord staan en helpen van werknemers en bezoekers voor hen geen probleem. Aanvullend verzorgen wij brede ondersteuning op het gebied van aanwezigheidsregistratie, techniek en alarmverificatie.

 

High risk

Deze branche vraagt om integriteit en expertise. SAFENED is gespecialiseerd in de inzet van hoog gekwalificeerde beveiligers. Door het gebruik van de methodiek van predictive profiling realiseren wij innovatieve beveiligingsoplossingen. Wij voeren de regie over alle aanvullende diensten en producten, zodat u de beste service krijgt. Daarbij werken we samen met zorgvuldig geselecteerde partners die aan onze eisen voldoen.